Twee-daagse fietstocht 2019: 

 

Beste leden en sympathisanten van de Blauwe Wimpel ;

ONZE JAARLIJKSE TWEEDAAGSE UITSTAP 24 en 25 augustus 2019

Voor ons 50 jarig bestaan kiezen we voor een locatie passend voor een Koninklijke vereniging.

We kiezen voor de priorij Corsendonck in Oud Turnhout. Een prachtige locatie passend bijonze vereniging.

Corsendonck 2

Corsendonck

De streek is gekend als fietsparadijs. Het is een ideale uitvalsbasis voor fietstochten op verkeersarme, vlakke wegen. Het moet niet
altijd klimmen zijn J.

We mogen opnieuw op Nico en Sofie rekenen om de fietsen te vervoeren waarvoor onze dank.

Op zaterdag vertrekken we om 07.00 naar de priorij waar we rond 09.00 uur het ontbijt nemen. Daarna vertrekken de verschillende groepen voor hun tocht door de fantastisch mooie streek . Iedereen die daar al gefietst heeft kent de geneugten van daar fietsen. Slechts één woord past daarvoor : heerlijk.

De niet fietsers gaan een bezoek brengen aan de mooiste stad van België   : Antwerpen.

‘Antwerpen is stad en de rest is parking’ zeggen de Antwerpenaars zelf. De niet fietsers zullen uitgebreid de tijd hebben om dit na te gaan en te genieten van de pracht van de stad en de uitgebreide shopping mogelijkheden.

De zondagmorgen rijden we dan een gezamenlijke tocht van een 50 tal km aan een heel rustig tempo op een parcours die , in tegenstelling tot vorig jaar , wel over verharde wegen zal lopen J

Na de uitgebreide lunch vertrekken we huiswaarts met op zondag namiddag onze gebruikelijke gezamenlijke verrassingsactiviteit.

De prijs voor dit alles is de spotprijs van 150 € per persoon. Er is plaats voor 58 personen. Gelieve bij deelname een voorschot van 50 € te betalen op onze ledenvergadering van 11 januari 2019, of op rekeningnummer BE57 7795 9761 7135 op naam van de Blauwe Wimpel.

Het bestuur van de Blauwe Wimpel