Twee-daagse fietstocht 2021

 

Beste leden en sympathisanten van de Blauwe Wimpel ;

ONZE JAARLIJKSE TWEEDAAGSE UITSTAP 28 en 29 augustus 2021

Voor onze tweedaagse gaan we opnieuw de taalgrens over : Nijvel. Nijvel ligt ten zuiden van Brussel maar ten noorden van de as Bergen – Namen in Waals Brabant. Een ideale streek om te gaan fietsen. Voor iedere groep kunnen we een ideaal parcours aanbieden.

Als uitgangsbasis hebben we het Van der Valk hotel in Nijvel gekozen.  Van der Valk is synoniem van kwaliteit dus opnieuw een topper. Nijvel is ideaal gelegen als fietsstad.  Ver genoeg weg van het drukke Brussel en wijdse glooiende landschappen direct bereikbaar.

Sfeerfoto

Foto genomen even buiten Nijvel : ziet er fantastisch uit !!!!

De niet fietsers brengen op zaterdag een bezoek aan Brussel en hebben uitgebreid de tijd om te genieten van sightseeing; shopping etc…

De zondagmorgen rijden we dan een gezamenlijke tocht van een 50 tal km aan een heel rustig tempo. Na de uitgebreide lunch vertrekken we huiswaarts met op zondag namiddag onze gebruikelijke verrassingsactiviteit.

De prijs voor dit alles is de spotprijs van 160 € per persoon.  Er is plaats voor 58 personen.  Gelieve een voorschot van 60 € te betalen op de ledenvergadering of op rekeningnummer BE57 7795 9761 7135 op naam van de Blauwe Wimpel.

Het bestuur van de Blauwe Wimpel

We mogen opnieuw op Nico en Sofie rekenen om de fietsen te vervoeren waarvoor onze dank.