Twee-daagse fietstocht 2017: 

 

Beste Wimpelisten

ONZE JAARLIJKSE TWEEDAAGSE UITSTAP 26 en 27 augustus 2017

Na onze succesvolle reis naar Lanaken ; trekken we dit jaar naar Overijse. Overijse ligt op een boogscheut van Brussel en vlak bij het zonienwoud.
Vlaams-Brabant is misschien voor ons fietsers niet zo bekend maar heeft wel heel wat te bieden. De combinatie van mooie landweggetjes, die je langs een vaak golvend parcours leiden zorgen ervoor dat we voor iedere groep een ideaal fietsparcours kunnen opbouwen.

Ons Hotel.

Het 4 sterren Panorama hotel ligt in een prachtige landelijke omgeving te Overijse in het hartje van de Druivenstreek, en is ideaal gelegen om Vlaams Brabant te verkennen.

We komen op zaterdagmorgen 26 augustus om 09u00 aan in ons hotel voor een uitgebreid ontbijtbuffet waarna wij er op de fiets stappen.

Voor de dames en niet fietsers.

Op zaterdag: bezoek Brussel.

Brussel voorstellen is misschien overbodig ; zou je denken. Voor de meeste onder ons is Brussel toch nog onbekend. We zullen net als vorig jaar een wandeling voorzien in de voormiddag en de namiddag vrij.

Op zondagvoormiddag: nog in te vullen

Fietsinformatie.

We voorzien zoals in het verleden 2 fietsritten in dit prachtig landschap.

Op zaterdag: We stappen om 10u00 op de fiets de A ploeg voor een130 km, de B en de C voor iets minder lange ritten. (Verdere gegevens volgen).

Op zondagvoormiddag: Na het ontbijt in het hotel vertrekken we voor een gezamenlijke tocht van 50 km aan een rustig tempo.(verdere gegevens volgen). Waarna we ons opfrissen en allen samen lunchen en een gezellige namiddag doorbrengen.

Dankzij de tussenkomst van onze ledenkas kunnen we de leden en hun partner dit prachtig weekend aanbieden voor 150 € p/p. De niet leden en sympathisanten betalen 200 € p/p.

In deze prijs is inbegrepen:

Busreis (wordt betaald door de kas).

Ontbijt buffet zaterdagmorgen.

Menu zaterdagavond.

Overnachting met ontbijt buffet op zondag.

Middagmaal en verrassingsnamiddag op zondag.

Gelieve bij deelname aan de tweedaagse op de nieujaarsreceptie van vrijdag 6 januari een voorschot van 50 euro per persoon te betalen, of te storten op rekening van de Blauwe Wimpel nr: BE57.7795.9761.7135. met vermelding 2 daagse Overijse

Sportieve groeten,

Het bestuur